Ekonomiansvarig sökes till kontoret i Eslöv

Vi använder oss av VISMA SPCS administration, och SPCS lön. I ditt arbete kommer det att ingå att göra analyser och uppföljning av resultat och nyckeltal. Vi ser gärna att du även bidrar till att kontinuerligt utveckla företagets ekonomistyrning genom att förbättra rutiner och processer utifrån våra behov samt även arbeta med utveckling inom företaget. Du kommer också att bli insatt i försäljning och inköp av reservdelar, samt planering av våra serviceteknikers arbeten samt försäljning av cyklar, elmopeder m.m.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi på högskole- eller universitetsnivå. Du har kanske några års erfarenhet av ekonomiarbete på ett företag, och fått erfarenhet/kunskap av månads/årsbokslut, prognoser, analyser och kalkyler, eller brinner för att utföra detta. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska. Du har god datorvana och har arbetat i affärs- och ekonomisystem och vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel samt andra IT relaterade möjligheter som kan vara till nytta för företaget.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi är ett litet men växande företag. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla och förbättra rutiner och processer.

Information och kontakt

Tjänsten är en provanställning, med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan snarast möjligt till arbetssok@mawimateknik.se