Lediga Jobb

Servicetekniker till Göteborg med omnejd

Är du, tjej eller kille intresserad av teknik, reparationer och felsökningar, och försäljning? Vill du arbeta självständigt som säljande servicetekniker med stor frihet att planera din egen arbetsdag? Då har vi ett passande jobb för dig som bor i Göteborg med omnejd!

Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av medicins teknisk utrustning såsom sängar, sängbord, britsar, undersökningsstolar, taklyftar, mobilalyftar, rullstolar och andra hjälpmedel, gymutrustning m.m. hos nya och gamla kunder. Du kommer att ha tillgång till en av företagets servicebilar i ditt arbete. I framtiden har du chans att bli ansvarig i Göteborgsregionen.

Mawima Teknik AB startade 2010 i Eslöv. Vi säljer reservdelar samt servar, besiktigar, och reparerar det mesta inom sjukvård, hemvård, sjukgymnastik och gym. Vi är ett växande företag med 15 anställda just nu, varav 10 servicetekniker, 4 kontorspersonal samt VD. Fem servicetekniker finns i Stockholm, och resterande utgår från Eslöv. Nu är det dags för oss att utöka med en servicetekniker i Göteborg med omnejd.

Vi är kollektivt anslutna.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig, tjej eller kille som är självgående, effektiv och drivande i ditt dagliga arbete. Du ska vara social, ansvarsfull, pålitlig och ha ett trevligt bemötande. Du ska vara teknisk, och gilla problemlösningar och triggas av att hitta lösningar på komplexa problem och tänka ”utanför boxen” för att hjälpa kunden. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska. Du ska ha en ha en god datorvana, och van vid att dokumentera.

B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi är ett litet men växande företag.

Information och kontakt

Tjänsten är en provanställning, med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan snarast möjligt till arbetssok@mawimateknik.se

Sista ansökningsdag är 17 december 2022.

Välkommen med din ansökan!