Lediga Jobb

Servicetekniker till Eslöv

Som servicetekniker i Skåne med omnejd kommer du tjej eller kille att arbeta med service och reparation av medicins teknisk utrustning såsom sängar, sängbord, britsar, undersökningsstolar, taklyftar, mobilalyftar, rullstolar, cyklar, gymutrustning m.m

Vi söker dig som är teknisk lagd och gillar att skruva och hitta problemlösningar för att hjälpa våra kunder. Du ska ha en hög servicekänsla, och vara en lagspelare med ett gott bemötande. Du ska vara social, ansvarsfull och pålitlig, nyfiken och snabblärd.

Du ska också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska. Du ska ha en ha en god datorvana, och vara van vid att dokumentera.

B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi är ett litet men växande företag. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra.

Mawima Teknik AB startade 2010 i Eslöv. Vi har nu 16 anställda, varav 11 servicetekniker, 4 kontorspersonal samt VD. Fem servicetekniker finns i Stockholm, en i Göteborgsområdet och resterande utgår från Eslöv. Vi säljer reservdelar samt servar, besiktigar, och reparerar det mesta inom sjukvård, hemvård, sjukgymnastik och gym.

Tjänsten är en provanställning, med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan till arbetssok@mawimateknik.se