Lediga Jobb

Administratör/Innesäljare till Eslöv

Som innesäljare/administratör hos oss kommer du att arbeta med försäljning av reservdelar & servicearbeten, fakturering, samt avtal och upphandlingar och övrigt förekommande arbetsuppgifter på kontoret. Vi söker en person med eget driv och med förmåga att etablera nya kundkontakter. Du ska söka upp nya kunder och bearbeta, men också upprätthålla befintliga kundkontakter.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som är självgående, effektiv och drivande i ditt dagliga arbete, social, ansvarsfull och pålitlig, nyfiken och snabblärd. Du ska brinna för att hitta nya kunder, ha en hög servicekänsla, och vara en lagspelare med ett gott bemötande. Samt vara resultatinriktad och kostnadsmedveten.

Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel samt andra IT relaterade möjligheter som kan vara till nytta för företaget. Gärna erfarenhet av processen kring upphandlingar och avtal. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Kunskaper i tyska eller spanska är meriterande, samt eftergymnasial utbildning två år eller längre.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi är ett litet men växande företag. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla och förbättra rutiner och processer.

B-körkort är ett krav.

Mawima Teknik AB startade 2010 i Eslöv. Vi har nu 18 anställda, varav 13 servicetekniker, 4 kontorspersonal samt VD. Fem servicetekniker finns i Stockholm, en i Göteborgsområdet och resterande utgår från Eslöv. Vi säljer reservdelar samt servar, besiktigar, och reparerar det mesta inom sjukvård, hemvård, sjukgymnastik och gym.

Information och kontakt

Tjänsten är en provanställning, med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan snarast möjligt till arbetssok@mawimateknik.se