Säljande servicetekniker till Göteborgs regionen

Mawima Teknik AB startade 2010 i Eslöv. Vi har nu 12 anställda, varav 8 servicetekniker, 3 kontorspersonal samt VD. Fyra servicetekniker finns i Stockholm, och resterande utgår från Eslöv. Vi säljer reservdelar samt servar, besiktigar, och reparerar det mesta inom sjukvård, hemvård, sjukgymnastik och gym. I Eslöv har vi också nyförsäljning och service på elcyklar och elmopeder.
Nu är det dags att utöka med en säljinriktad servicetekniker i Göteborgs regionen.

Som säljinriktad servicetekniker i Göteborg med omnejd kommer du att arbeta med felsökning och service men även reparation av medicins teknisk utrustning såsom sängar, sängbord, britsar, undersökningsstolar, taklyftar, mobilalyftar, rullstolar, gymutrustning m.m.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som är självgående, effektiv och drivande i ditt dagliga arbete, social, ansvarsfull och pålitlig, nyfiken och snabblärd. Du ska brinna för att hitta nya kunder, göra kundbesök och ha en hög servicekänsla, och vara en lagspelare med ett gott bemötande.

Du ska vara teknisk, och gilla problemlösningar och triggas av att hitta lösningar på komplexa problem och tänka ”utanför boxen” för att hjälpa kunden.

Du ska vara bra på att planera körningar. Samt vara resultatinriktad och kostnadsmedveten.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska. Du ska ha en ha en god datorvana, och van vid att dokumentera.

B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi är ett litet men växande företag. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla och förbättra rutiner och processer.

Information och kontakt

Tjänsten är en provanställning, med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan snarast möjligt till arbetssok@mawimateknik.se

Sista ansökningsdag är 15 maj 2021.
Välkommen med din ansökan!